Heeft u een vraag?

Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, hebben wij de veelgestelde vragen en antwoorden hieronder op een rij gezet. Voor algemene vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van onze abonneeservice pagina.

Wat is White freeski magazine?

GLIDING THRILLS White freeski magazine is een eigenzinnig tijdschrift over de oudste glijsport die we kennen. White schrijft over een andere manier van skiën dan we traditioneel gewend zijn. Skiën is veel meer dan alleen een gezellige familie- en vakantiesport. Voor serieuze ski- en sneeuwliefhebbers is het meer een levenstijl waar avontuur, intensief contact met de natuur en het gevoel 100% te leven centraal staan. White freeski magazine neemt deze skiërs mee naar dikke pakken poedersneeuw, proeft ski’s die krabben op de harde piste en laat de lezer dromen over eindeloze afdalingen. White bereidt haar lezers vakkundig voor op deze dromen en zal met verhalen over techniek, allerhande trips, spotreviews, nieuwe materialen en veiligheidstips een breed skipubliek aanspreken. White is bedoeld als lijfblad voor de skiër die zo intens en puur mogelijk van deze sport wil genieten! REDACTIONELE FORMULE Bovenstaande peilers gecombineerd met een strakke en hoogwaardige vormgeving zorgen voor een frisse kijk op het skiën. White freeski magazine geeft genoeg technische en praktische informatie voor zowel beginners als vergevorderden over de nieuwste materialen en laatste skitechnieken, hot moves en avontuurlijke roadstories. White freeski magazine is het lijfblad voor de pure skiër.

Waar kan ik een abonnement afsluiten?

White freeski magazine biedt de volgende abonnementen aan: Klik hier voor een abonnement op White. Klik hier als je een White abonnement als cadeau wil geven.

Hoe betaal ik mijn abonnement?

Alle abonnementen in Nederland worden via automatische incasso vooraf betaald. Abonnees die in het buitenland wonen, krijgen een factuur toegestuurd. Voor vragen over de betaling van uw abonnement, uw factuur of uw automatische incasso kunt u hier contact opnemen met onze abonnementen service

Hoe lang loopt mijn abonnement?

Het abonnement loopt tot wederopzegging.

Stopt mijn abonnement automatisch?

Vrijwel alle abonnementen lopen door tot wederopzegging, tenzij anders vermeld. Abonnementen worden automatisch verlengd. Het CADEAU-abonnement is de enige uitzondering. Het cadeau-abonnement loopt een jaar en stopt automatisch.

Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement?

Abonnementen kunnen, na afloop van de allereerste abonnementsperiode, op elk gewenst moment worden opgezegd. Wél geldt er een opzegtermijn van 3 maanden. Het is mogelijk dat je hooguit nog één magazine krijgt toegestuurd als je niet tijdig opzegt.

Hoe vaak verschijnt White freeski magazine?

White freeski magazine verschijnt 1 keer per jaar en komt in week 45 uit.

Wanneer wordt White freeski magazine bezorgd?

White freeski magazine komt uit in week 45. Je zult het eerstvolgende magazine wat uit komt automatisch op je deurmat ontvangen.

Ik wil iemand een abonnement cadeau doen. Moet diegene het abonnement zelf opzeggen?

Dat is niet nodig. Het cadeau-abonnement stopt automatisch na 1 jaar.

Waar kan ik White freeski magazine los kopen?

White freeski magazine kunt u bij ons online bestellen. In de 4-8 weken na de release data van het magazine kunt u het magazine ook in de betere kiosk vinden.

Ik woon in het buitenland, kan ik me dan ook abonneren?

Als je niet in Nederland of Belgie woont, kun je gewoon een abonnement nemen. Door de hogere verzendkosten zijn we wel genoodzaakt een ander tarief in rekening te brengen.

Hoe kan ik bij jullie adverteren?

Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze sales manager; Sven Berg sven@soulonline.nl 0251-674911

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Weet u zeker dat u uw abonnement op wil zeggen? Want voordat u opzegt willen wij u wijzen op de voordelen voor onze trouwe abonnees, mocht u lid blijven, dan mag u van deze exclusieve acties gebruik maken. Zo ja, dan kan u hier opzeggen en danken we u voor uw lidmaatschap.