iF3-2013_logoNa 6 succesvolle jaren in Montreal en Annecy, is het IF3 festival uitgegroeid tot een bekend Frans en Canadees evenement dat bij vele al maanden van te voren op de kalender wordt genoteerd. De toevoeging van de Innsbruck locatie bleek vorig jaar een grote hit te zijn: uitverkocht premieren, een drukke brand world, top riders van over de hele wereld, grote media aandacht en legendarische feesten… Er is geen twijfel over mogelijk dat de organisatoren, event partners en de stad Innsbruck dit evenement nogmaals zullen laten plaats vinden en stiekem kijkt iedereen er al naar uit.

International Freeski Film Festival (iF3) 2012 in Hintertux, AT

Van 1 tot en met 5 oktober keert het IF3 festival dit jaar terug naar Tyrol voor een nieuwe editie. Het festival gaat van start op de gletsjer van Hintertux, waar geïnteresseerde een druk programma kunnen verwachten: meet, greet & ride met de pro skiers die aanwezig zullen zijn, check de Downdays Rail Jam en een exclusieve premiere bovenop de berg.

International Freeski Film Festival (iF3) 2012 in Hintertux, AT

Op donderdag gaat het event verder in Innsbruck, in en rondom het centrum met meer film ski film premieres dan je je kan voorstellen! De IF3 foto awards en tentoonstelling, te gekke feesten en concerten, toffe side-events en een bomvolle ‘brand world’ waar de nieuwste producten te zien zijn zullen er voor zorgen dat je je geen moment zult vervelen.

International Freeski Film Festival (iF3) 2012 in Innsbruck, AT

Freeskiing zit diep geworteld in het hart van het festival, de atleten, de filmers, de fotografen en de bezoeken, die allen één gezamenlijk doel delen: het vieren van de passie voor hun sport. Of je nou een hardcore urban jibber bent of big mountain freerider, er zullen tijdens IF3 films te zien zijn waar je hart sneller van gaat kloppen.

Een nieuw element in het festival zijn de IF3 Photo Awards waar fotografie kunsten zullen worden getoond en beloond. Wil je even wat anders dan skiën om adem te halen? Leef je dan uit op de skate ramp, de gratis bag jump, huur een mountain bike, drink een biertje in de ‘beer garden’ of chill in de lounge terwijl live music je begeleidt.

Ben jij er bij?

The program:

• iF3 Hintertux Freeski Session: Train with the stars in Tyrol’s best funpark!

• iF3 Meet & Greet with the Stars: Athletes, film makers and photographers will be live on site

• iF3 Screenings: The 25+ best national and international freeski films

• iF3 Photo Awards: Exhibition and awarding of a prize for the world’s best freeski fotografers

• iF3 Brand World: The outdoor industry presents its latest products and innovations

• iF3 Concerts & Parties: International live acts & DJs raise the roof in the city halls

• iF3 Side-Events: Bag jump, mtb & skate, mini games, beer garden and much more…

 

More information on:

iF3 website: www.iF3.at

iF3 facebook: www.facebook.com/iF3festival

iF3 event: www.facebook.com/iF3Innsbruck

iF3 twitter: www.twitter.com/iF3

iF3 youtube: www.youtube.com/iF3filmfesti