De afgelopen jaren zijn er diverse films verschenen waarin vrouwelijke free skiërs hun skills tonen aan het grote publiek. Medio September zal er een nieuwe productie gelanceerd worden genaamd: Shades of Winter. Deze film is geproduceerd door de professionele atlete Sandra Lahnsteiner, die zelf een hoofdrol vertolkt in de film.

Shades of Winter neemt de kijker mee op een reis naar diverse unieke skigebieden van Alaska tot Japan. In de film zal duidelijk naar voren komen hoe Sandra en collega skiërs de afgelopen jaren hun passie gevolgd hebben om uiteindelijk in staat te zijn om dromen te verwezenlijken. Maar uiteraard draait de film vooral om het freestyle skiën zelf. Zo zal bijvoorbeeld ‘Nine Queens’ in beeld gebracht worden, een geheel vrouwelijk freestyle ski evenement. De vrouwelijke wereldtop vertoont hier haar skills en laat een ongelooflijk hoog niveau  zien aan de toeschouwers.

De premiere van Shades of Winter zal op 15 September plaats vinden in Montreal, Canada. De film is alvast genomineerd voor het IF3 Freeski Film Festival en een teaser video is onlangs gelanceerd. Kijk zeker even naar de onderstaande video, deze zal een impressie geven over wat de kijker kan verwachten van de gehele film. Beelden zeggen natuurlijk meer dan 1000 woorden, dus klik even door.