De online video wedstrijd ‘Contour Wanna Be A Queen’ geeft getalenteerde freeski dames de kans om mee te doen in de Nine Queens castle. Tot 25 februari hebben deelnemers de kans om hun video op te sturen. Deze ultieme wedstrijd voor dames alleen introduceert dit jaar een paar nieuwe elementen. Het evenement vindt ook dit jaar weer plaats in Serfaus-Fiss-Ladis van 11 tot en met 16 maart 2013. Voor de derde keer is deze regio de plaats voor dit unieke evenement.

Het plan is om een gigantisch fairytale kasteel te bouwen van sneeuw en ijs wat weken van bouwen in beslag gaat nemen. Voor dit kasteel is meer dan 50.000 m3 sneeuw nodig. De constructie is gebouwd om kickers heen zodat de Queens de perfecte condities hebben om hun jumps te showen.

De riders lijst is nog niet compleet, de wedstrijd ‘Contour Wanna be a Queen’ nodigt getalenteerde dames uit hun video met negen van hun beste tricks op te sturen. De jury wil veel airtime op kickers, quarters en halfpipes zien en ook rail shots vind de jury erg leuk.

Voor meer details bezoek de officiële website: www.ninesqueen.com. Op deze site vind je ook alle inzendingen terug.