Op zondag 5 januari staat de Kleine Komedie in het teken van skiën, skiën en skiën. Met de ski hits van het jaar ‘McConkey’ en ‘Into the Mind’ komt voor iedere bezoeker de ultieme winterse thrill weer een stap dichterbij. Daarnaast zal er ook nog een Freeriders Market georganiseerd worden voor alle liefhebbers.

Into

De Freeriders Market heeft een gevarieerde line-up. Tussen de films door kunnen bezoekers bij PowderPlay terecht voor een ‘snow safety clinic’. Hier pak je de tips mee die je helpen bij de beslissing wel of niet off-piste te gaan. K2 en The North Face Store Amsterdam kunnen je daarnaast alles vertellen over de techniek en het materiaal van hun nieuwste collecties.

Into2

Ski journalisten Julie Nieuwenhuys en Caroline van ’t Hoff nemen voor jullie hun mooiste foto’s en verhalen mee voor een mini-expo. Er is dus meer dan genoeg te beleven tijdens het Basecamp Film Festival in de Kleine Komedie. Het programma zal overigens om 13.30 beginnen en het evenement duurt tot een uur of zeven. Voor meer informatie en kaartverkoop verwijzen we je naar de volgende websites: WebsiteFacebook en het Facebook event.

Into22