De Faction Collective presenteert vol trots haar nieuwe release van We Are The Faction Collective #SO3E03. Momenteel wordt de laatste aflevering van de serie gefilmd in Verbier, Zwitserland.

De aflevering wordt geproduceerd door The Faction Collective en zal het einde inluiden van de series. Van Montana tot Argentinië en Estland, stuk voor stuk zijn deze landen allemaal aanbod gekomen, om maar aan te geven hoeveel werk er in de productie is gestoken. Het Faction team bestaat uit Adam Delorme, Tim McChesney, Daniel Hanka, Antti Ollila en natuurlijk de captain van het team Candide Thovex. De afleveringen hebben voortdurend hoogstaande ski momenten getoond en werden daarom ook door veel mensen aangemoedigd. Hierdoor was de serie onder andere terug te zien tijdens het film festival IF3 Montreal en High Five Annecy, maar de serie was ook terug te zien bij verschillende ski media in Amerika, Canada en in Europa.

“De series werden gefilmd door heel de wereld en daarom voelt het ook goed om de laatste aflevering en ons team weer terug naar huis te brengen in Verbier, Zwitserland”, zei Mathieu Soumet, Europees marketing & team manager. “De serie kreeg een uitermate positief onthaal. Toen het idee ontstaan was en de eerste aflevering een in 2014 een feit was, hadden we geen enkel idee dat drie winters later de series zo gegroeid waren en werden bekeken door bijna twee miljoen mensen verspreid over de gehele wereld.”

De iconische bergen van Verbier zorgen voor een van de mooiste backdrops waar tot nu toe gefilmd is. In combinatie met een goed snowpark, backcountry en sidecountry kunnen de atleten helemaal los gaan en dit zal onwaarschijnlijk voor mooie beelden zorgen. De aflevering gaat gebruik maken van Verbier’s terrein en dit zal zich uiten in unieke stunts en ultieme spring sessies.

“Onze atleten zijn een van de meest creatieve en progressieve skiërs in de wereld en behoren tot de top in disciplines als; park en urban tot freeride en backcountry. Met elke aflevering proberen we deze veelzijdigheid terug te laten komen en in de laatste aflevering zal dit zeker niet anders zijn.”

De aflevering zal halverwege april gereleased worden en te zien zijn op de website van Faction.

Bekijk hieronder de een na laatste aflevering van de Faction Collective.