De eerste dag van het FIAT Nine Knights evenement (sponsored by O’Neill) in Livigno zit erop en het had geen mooiere dag kunnen zijn. Hoewel sommige riders zoals O’Neill rider David Wise wat moeite hadden met al hun materialen op tijd aan laten komen in het Italiaanse bergdorp, mocht dat de pret niet drukken.

Homepage foto: David Malacrida

De riders lieten geen kans voorbij gaan om alle verschillende features uitgebreid uit te testen en iedereen is echt super enthousiast over hoe indrukwekkend, enorm groot, creatief, te gek en perfect de set up van Il Castello is!

De dag begon met super fun sessies op de verschillende jibs en hips, met als thema voor de dag “unieke lijnen”. “Like being a kid in a candy store” was een veelgehoorde kreet!Met zoveel verschillende jibs en hips, 4 halfpipes en verschillende toegangen en openingen om erin en eruit te skiën, gingen de riders echt op een ontdekkingsreis door de kastelen. Het was een beetje slushy vanwege de warmte, de perfecte condities om gewoon lol te hebben met je vrienden op één van de meeste unieke features ooit gezien! De Knights hadden geen betere omstandigheden kunnen treffen op deze eerste dag!

Lachende gezichten, grappen, en heel veel zonnebrandcrème en Red Bulls zorgden voor een EPIC openingsdag in het kasteel! De dag werd afgesloten met een spectaculaire heli avondsessie tijdens de zonsondergang in de pittoreske bergen rondom Livigno!

Meer info check: www.nineknightski.com